گذرگاه

هوالرئوف الرحیم

تقریبا یک روز در میون عصرهام به قنادی میگذره. کیکهایی با دستور پختهای جدید و طعمهای خارق العاده.

کیک شکلاتی شیطان محشر شف طیبه. کیک زرشک و زعفران. کیک گیلاس. کیک لیمو ترش، چیزهای جدیدی هستند که پختم و بردم تو حیاط خانوادگی خوردیم و حظ کردیم. امشبم دونات پختم. چند شب پیش هم چوروس البته برای بار دوم.

کلا بخاطر حالم که با روغن سازگاری نداره، مصرف غذاهای سرخ کردنیم کمه. تقریبا فقط ماهی و سیب زمینی تو خونه مون سرخ میشه و کوکو و کتلت طرفدارم داشته باشه، خانم خونه نمی پزه. برا همین چوروس و دونات که واقعا خوشمزه هم شدن، رو رفتتتتتت تا سال دیگه اگر بخوام بپزم.

فقط مشکلم الان نون حجیمه. دو سه بار هم درست کردم همشون سفت شدن. پف دار و نرم مثل بیرونی ها از آب در نیومدن.

خلاصه که نوشتم تا یادم بمونه چه کرد کرونا با ما. 

پروژهی بعدی انشاالله نان خامه ای. برای دومین بار البته. شاید روز عید.

 

 

 

 

  • رها مولا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی